Comunicat de l’ANC-Terrassa sobre la crema de la bandera espanyola de l’Ajuntament de Terrassa

el

logo_terrassa

 

L’ANC-Terrassa condemna sense pal·liatius la crema de la bandera espanyola del balcó de l’Ajuntament de Terrassa i vol manifestar el màxim respecte per aquesta bandera, que representa a molts dels nostres conciutadans.

Aquesta mena de fets enterboleixen la campanya no només pacífica sinó també alegre, il·lusionada i constructiva del moviment independentista civil català. L’ANC sempre actua en positiu; mai no ataca, insulta ni criminalitza. Planta banderes, però no en crema. Així doncs, sempre lamentarem aquesta mena d’accions que no serveixen per avançar en el procés sinó tan sols per donar ales al victimisme dels contraris que, orfes d’arguments, només poden agafar-se a aquests incidents per fer soroll i intentar desacreditar el moviment.

També volem puntualitzar que lamentem l’error de seguretat de l’Ajuntament, del qual aquest n’hauria de prendre bona nota. Desitgem que s’identifiqui l’autor dels fets perquè les responsabilitats quedin degudament delimitades.

Finalment, encoratgem als partidaris de la llibertat nacional del nostre país a no fer cas del soroll i seguir caminant amb pas lent però segur amb els ulls posats en el nostre objectiu. Fets com aquest que ara lamentem no ens representen.

Terrassa per la Independència-ANC

30-4-14

Deixa un comentari