La independència de Catalunya des d’un punt de vista diferent

el

Sant Feliu de Guíxol

En Josep Amat, professor emèrit de la Universitat Politècnica de Catalunya, farà una conferència sobre la independència de Catalunya.

Títol: La teoria de control i la independència de Catalunya.

Dia i hora: Dilluns 14 de gener a les 6 de la tarda.

Lloc: Sala de conferències de l’Escola d’Enginyeria de Terrassa (EET), carrer Colom, 1-3.

Organitza: Associació ACTES de la UPC de Terrassa.

Resum: Des de la Teoria del Control podem analitzar els factors que fan possible el desenvolupament econòmic i social d’un país. Si des d’aquesta perspectiva s’identifiquen els paràmetres que controlen el progrés de Catalunya, hem de reconèixer com n’han estat d’eficaços per limitar-lo. D’aquí ve la necessitat urgent de recuperar el govern d’aquests factors i això passa inevitablement per la independència!

Perfil del conferenciant: En Josep Amat i Girbau és un brillant científic català reconegut internacionalment i especialitzat en tractament digital del senyal, visió per ordinador i robòtica, especialment la robòtica submarina i l’aplicada a la cirurgia. És membre de l’Institut d’Estudis Catalans i de la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona. Les seves darreres aplicacions robòtiques estan molt lligades a la prestigiosa Clínica Mayo d’Arizona d’EEUU. És un reconegut orador i divulgador científic.