11 setembre 2014

 

Ara és l'hora

“Ara és l’hora” és la campanya unitària per aconseguir que una majoria molt àmplia faci guanyar el sí a la consulta, un resultat imprescindible per començar un país nou que esdevingui un Estat d’Europa.

L’impulsem l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, entitats que representem de manera transversal la voluntat popular dels catalans i catalanes a través d’un moviment pacífic, democràtic, participatiu i inclusiu.

Amb els millors professionals del país i especialistes d’arreu del món hem preparat una campanya molt potent i d’ampli abast  per garantir l’èxit que el país necessita.

Les 6 claus que ho faran possible
Les 6 claus que ho faran possible

La Via Catalana 2014

Dintre de la campanya Ara es l’hora, per la Diada l’ANC organitza la Via Catalana 2014, la ja famosa “V”, a Barcelona. A la plaça de Les Glòries Catalanes convergiran dues concentracions, una per la Gran Via i l’altra per la Diagonal, dos grans eixos de la capital catalana. Les samarretes grogues i vermelles dels participants formaran les quatre barres tot al llarg de les dues branques. Com a la Via Catalana de l’any passat, caldrà inscriure’s. Aquest any, a més, la inscripció té la funció de regular el nombre de samarretes de cada color que es poden inscriure en un tram. Un fet que FA IMPRESCINDIBLE LA INSCRIPCIÓ per a l’èxit de l’esdeveniment.

El formulari d’inscripcions el trobareu a:

http://www.araeslhora.cat/ca/via-catalana-2014/inscriu-te

Veureu que es poden inscriure fins a 5 persones a la vegada, introduint les dades de cada una d’elles (si sou més, entreu més vegades al formulari). Podeu escollir el tram i el color de la samarreta mentre totes dues coses estiguin encara “disponibles”.

Heu de tenir en compte que:

– Si voleu beneficiar-vos dels autocars de l’ANC-Terrassa escolliu el tram 26 (Diagonal entre Passeig de Sant Joan i Roger de Flor). La majoria de terrassencs s’han inscrit al tram 25 però ara ja està ple.

– Els menors de 14 anys no s’han d’inscriure.

– Si algú no té una adreça de correu electrònic pròpia podrà ser inscrit sempre i quan ho faci conjuntament amb algú que sí que en té. En aquest cas la casella s’haurà de deixar en blanc. La persona que té correu validarà les inscripcions de tots els que s’han inscrit conjuntament amb ell/a (veure punt següent). De tota manera, es recomana molt vivament que tothom que en tingui posi la seva adreça.

– MOLT IMPORTANT: un cop feta la inscripció el primer del grup rebrà un missatge a la seva adreça de correu amb un enllaç que cal prémer per validar la inscripció de tots els del grup. Això s’ha de fer abans de 24 hores o no es farà efectiva. A continuació cada persona que hagi introduït el seu mail rebrà un missatge de confirmació. Estigueu atents perquè sovint aquests correus van a parar a la carpeta de correu escombraria.

Si voleu comprovar la vostra inscripció:

http://www.araeslhora.cat/ca/formulari-consulta-inscripcio

– El transport l’haureu de fer pel vostre compte a no ser que us apunteu al formulari per als autocars que aniran al tram 25:

https://docs.google.com/forms/d/1dmO6szVQq7VEVgCLSb6BH7z7rYUFawoOCKOTjzcTBUU/viewform?usp=send_form

 EN PRINCIPI AQUESTS HAURIEN DE SERVIR PER A LES PERSONES QUE NO TENEN ALTRE MITJÀ I QUE ALTRAMENT NO HI ANIRIEN, atesa la poca disponibilitat de places que tindrem.

– Teniu un munt d’informació més a http://araeslhora.cat

– Per qualsevol consulta escriviu a l’ANC-Terrassa a viacatalana.txi@gmail.com

– També es poden fer inscripcions per telèfon al 902 811914

Es recomana dirigir-se al tram que pertoca cap a les 16:00 com a molt tard. La formació de la V sencera es produirà a les 17:14 de la tarda.

Els actes del matí de la Diada

Ajuntament de Terrassa
Ajuntament de Terrassa

Al matí, però, hi haurà a tots els municipis catalans un acte molt important de suport a la convocatòria de la consulta del 9N. En aquest acte s’intentarà que hi participin, a més dels ciutadans, el consistori, les associacions i entitats del municipi. L’acte s’acompanyarà d’una concentració al Raval, davant de l’Ajuntament, a la qual estan convocats tots els ciutadans prèviament a la sortida cap a Barcelona per a la V. En realitat es tracta d’una concentració nacional descentralitzada, a la qual també podran assistir tots aquells que no podran participar en la V.

Qualsevol entitat, associació, empresa o col·lectiu, així com els càrrecs electes, pot signar el Compromís de suport a la consulta del 9N:

Compromís. Descarregeu-lo!
Compromís. Descarregeu-lo!

L’ANC-Terrassa ja n’està recollint. Necessitem l’ajuda dels terrassencs i terrassenques per ACONSEGUIR EL SUPORT DEL MÀXIM D’ENTITATS. Escriviu-nos a terrassaperlaindependencia@gmail.com.

El matí de l’11 de setembre a les 10 del matí, a la Sala de Govern de l’Ajuntament,  es realitzarà el lliurament dels Compromisos signats durant l’estiu per les entitats terrasenques als càrrecs electes i la foto de família de tots ells.

En aquesta pàgina anirem informant dels actes de la Diada a Terrassa.

L’assaig de V a Terrassa (V Terrassenca)

Passeig del Compte d'Ègara
Passeig del Compte d’Ègara

El dia 6 de setembre a la tarda, Terrassa tindrà la seva pròpia V. La farem al Passeig del Compte d’Ègara. Coincidirà amb el tancament de la campanya Signa un vot per la independència, el pla B de l’ANC per si no es pogués fer la consulta o no se’n reconeguessin els resultats, amb diverses taules instal·lades tot el dia a la ciutat.

Samarretes

Samarretes oficials Via Catalana 2014
Samarretes oficials Via Catalana 2014

Una samarreta apropiada és imprescindible per estar a la V. Potser penseu aprofitar samarretes grogues i vermelles que ja teniu; només tingueu en compte que la major part del 15 euros que val el lot (s’inclou motxilla del mateix color que la samarreta) l’ANC la dedicarà a finançar la campanya pel Si Si de cara al 9N. Volem guanyar la consulta, oi? Doncs seran uns diners molt ben emprats. Recordeu que l’ANC no té subvencions. Pel mateix motiu, us demanem que no compreu imitacions que sens dubte s’oferiran. Si no podeu gastar els diners sempre serà millor que us poseu una samarreta vella que no que afavoriu un aprofitat. NOMÉS SI VAN AMB LA MOTXILLA I PORTEN EL LOGO DE L’ANC (a l’esquena) SÓN SAMARRETES OFICIALS.

Els lots oficials JA ESTAN DISPONIBLES al nostre local (C/Nord, 104).

Deixa un comentari