COMUNICAT DE PREMSA: El Silenci del Sr. Vega (o no)

el

COMUNICAT DE PREMSA

ANC – Terrassa per la Independència · 29 de maig de 2018

 

Davant les declaracions públiques del Sr. Alcalde de Terrassa publicades en la premsa, la nostra entitat emet el següent comunicat:

EL SILENCI DEL SENYOR VEGA… ( O NO)

A què espereu senyor Vega? Sou l’alcalde de la tercera ciutat més gran de Catalunya i, segurament, una de les ciutats importants de l’Estat, encara amb alcalde socialista. Això us hauria de donar entitat dintre de l’àmbit socialista per aixecar la vostra veu i reprovar les sortides de to del líder del PSOE, el vostre partit.

Si sou l’alcalde de tots els Terrassencs, a què espereu per aixecar la vostra veu denunciant el manteniment del 155?

A què espereu per recriminar les polítiques dels socialistes aliant-se amb PP i C’s amb l’objectiu d’anul·lar els drets del nostre poble?

Com podeu restar mut quan el senyor Pedro Sánchez s’omple la boca d’insults cap el nostre Molt Honorable President acusant-lo de xenòfob i supremacista sense, segurament, ni haver llegit els articles amb els què es justifica?

Com podeu callar quan les elits polítiques i judicials, amb el consentiment del PSOE impedeixen que els nostres diputats puguin votar al Parlament i menys encara que puguin ocupar els seus càrrecs de consellers en el cas d’alguns, quan, com bé sabeu, tenen intactes els seus drets per fer-ho?

I, en comptes d’això, en comptes d’erigir-vos en defensor dels drets dels ciutadans de Terrassa i de Catalunya, us feu ressò del comunicat del senyor Millo i insteu als terrassencs a que “expressem les nostres conviccions en els àmbits personals o privats…”. Potser a vostè no li sona, però és just el què feien els catalans durant el franquisme; expressar-se en la seva llengua en privat o en els àmbits personals.

Perquè creiem en la llibertat d’expressió seguirem omplint la ciutat de groc, amb llaços, pancartes, cartells… Perquè tenim els nostres representants polítics injustament presos o exiliats, i dos d’ells, en Josep Rull i en Lluís Puig, veïns i amics nostres. Sí, són presos polítics. Presos polítics d’un estat feixista al què vostè sembla que vol justificar. No pararem en les nostres reivindicacions fins aconseguir la seva llibertat.

Senyor Vega, en nom de tots els militants socialistes que van lluitar contra el feixisme, per la llibertat, la democràcia i els drets individuals i col·lectius, fet pel què molts d’ells van pagar amb presó, exili o fins i tot amb la seva vida, sigui digne del seu càrrec i de la seva ideologia i denunciï els abusos de l’estat espanyol, no sigueu còmplice de tanta injustícia.

Terrassa es mereix un alcalde digne. Sigueu-ho o dimitiu

 

La ciutadania de Terrassa no renunciarem mai a la defensa dels nostres drets individuals i col·lectius.

 

 

El Secretariat

ANC – Terrassa per la Independència

609 903 935

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s