DIADA 2017: Informació, Trams, programa, autocars, tren

DIADA DEL SI -Trams.jpg

L’ANC-Terrassa per la Independència informa:

 

A les 13 h la ciutadania baixarem en autocars a Barcelona, des del nostre habitual punt de sortida: l’estació d’autobusos.

També hem activat la proposta : Terrassa baixa en tren. En aquest cas, el desplaçament es regula pels horaris del trens. Veure més informació a la nostra web.

Es preveu arribar amb temps com per a desplaçar-nos al nostre tram i gaudir de clima de festa abans de la convocatòria a constituir físicament el tram.

Us recordem: el nostre tram és el 110 (Av Diagonal i Pg. De Gràcia) i l’omplirem junts altres territorials del Vallès Occidental, ocupant els Jardinets de Gràcia (trams 110 i 112) a mesura que arribem.

Com sempre, tothom estarà convocat a les 16 h al seu tram. Entre les 16 h i les 17 h, la música, la cultura popular i els castells faran ambient i entreteniment. Esperem que la gent porti la samarreta que els ha portat fins aquí, a voler votar en aquest referèndum. Pot ser la samarreta de diades anteriors, d’entitats, o de qualsevol causa o idea que motivi cadascú.

A les 17 h es començaran a desplegar quatre macropancartes als extrems dels eixos (Casanova, Jardinets, passeig de Sant Joan, ronda de Sant Pere). A la plaça de Catalunya es desplegaran diverses pancartes més petites de forma simultània.

A les 17.14, les pancartes començaran a avançar cap al punt central per damunt dels assistents. Al pas de les pancartes, els assistents es posaran la samarreta de la Diada del Sí, provocant un joc de colors. El groc fluorescent de la samarreta del 2017 serà l’estela que acompanyarà les pancartes fins al punt de confluència.

Un cop hagin arribat les pancartes al centre, es veurà un enorme positiu fluorescent des del cel. Quan s’hagi acabat l’acció, es donarà pas als parlaments polítics de les entitats organitzadores i col·laboradores de la Diada.

 

Com sempre estem a la vostra disposició a local (Dl a Dv 18 a 20h) i mitjançant:

937 204 395

609 903 935

terrassa@assemblea.cat

 

Salutacions,

 

El Secretariat

ANC- Terrassa per la Independència

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s