Estem activats! Espectacular acció a la Pl. Vella el dissabte 3 de setembre

Aquest dissabte 3 de setembre la Pl. Vella de Terrassa va ser l’escenari de dues accions organitzades per Terrassa per la Independència, l’acte va reunir a un bon nombre d’assistents que va poder rebre informació sobre les diverses actuacions de l’estat espanyol per obstaculitzar iniciatives impulsades pel Parlament i el Govern de Catalunya destinades a pal·liar situacions d’emergència social en que es troben importants bosses de població de casa nostra.

IMG-20160904-WA0024
 Foto: Francesc Muntada

Seguidament, i després d’un parlament de la coordinadora de Terrassa per la Independència, Esther Sacho,  es va oferir la projecció de l’emotiva pel·lícula “La revolució cantada” que explica, a través de la veu dels propis protagonistes que varen viure-la, la tortuosa història de la república bàltica d’Estònia durant el s.XX fins a la declaració de la seva independència en el 1992. Un exemple de tenacitat, persistència i civisme per a tots nosaltres.
Per tancar l’acte, en Cesc Poch, actualment director general de l’Agència Catalana de la Joventut i històric independentista de Terrassa, va fer una anàlisi i comentari de la pel·lícula tot destacant la transcendència i influència que varen tenir les independències de les repúbliques bàltiques a començaments dels anys 90 en el desvetllament de la consciència de que era un somni realitzable i assenyalant-ne les similituds amb el nostre procés.


IMG-20160904-WA0010

IMG-20160904-WA0011
 Fotos: Francesc Muntada

Trobareu més fotos de l’acte aquí:
Anuncis

One Comment Add yours

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s