19 de maig, Dijous Sectorials, CONSTRUÏM LA CATALUNYA PLURAL

on

Aquest dijous dia 19, nova sessió dels Dijous Sectorials, aquest cop a càrrec de la Sectorial d’Immigració sota el títol de:

CONSTRUÏM LA CATALUNYA PLURAL.

La sessió està plantejada en 4 eixos per visualitzar les actuacions rellevants de la sectorial i, alhora, fornir a les AT i resta d’AS de pautes i mecanismes tan conceptuals o de discerniment com instrumentals i operacionals.

Els ponents Saoka Kingolo, Mario Soria, Hugo Colacho i Valentí Garriga, destacaran la importància de l’ús del llenguatge inclusiu i presentaran una comparativa legislativa entre el marc espanyol i català en matèria d’immigració. El Procés Constituent i el sistema català de cohesió social, centrat en un concepte de ciutadania basat en la residència, juntament amb algunes estratègies per ampliar la base social favorable a la construcció de la República Catalana, també tindran el seu espai a la trobada. També s’explicarà el posicionament de la sectorial respecte al tema dels refugiats.

Els dijous sectorials neixen amb la intenció de millorar el nostre argumentari, compartint la feina que estan duent a terme les AS.  L’assistència és lliure i oberta a tothom, recordem que no cal inscriure’s enlloc per assistir-hi.

Podeu recuperar totes les sessions que s’han fet fins al moment en el següent enllaç:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL2pOmhlcZT6bJV01jAoaNVppRC4bNeGba

Com sempre podreu seguir-la en directe des del nostre local del carrer del Nord 104 a partir de les 19h.  Us hi nesperem!

DijousSectorials_19maig

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s