Acte central a Terrassa de la campanya Via Lliure cap a la República Catalana

on

cartellActe_18_07_eixobertsMon2

El proper dilluns, dia 7 de setembre a les 19 h a la Plaça Vella tindrà lloc a Terrassa l’acte central de la campanya Via Lliure cap a la República Catalana. Després d’una sèrie de taules rodones al voltant dels diferents eixos sobre els que gira la campanya, aquest acte es dedica a l’últim d’aquests eixos, Educació i Cultura, i també donarà peu a la realització d’un punter humà com s’ha fet a molts llocs del país i del món sencer aquest estiu.

L’acte començarà amb un actuació de Ball de Serrallonga. Els components del grup entraran a la Plaça Vella disparant i faran algun ball a la Plaça. A continuació, Esther Sancho, coordinadora de Terrassa per la Independència-ANC,  donarà la benvinguda des de l’escenari i farà un parlament breu institucional de l’ANC. Seguidament, Ball de Serrallonga pujarà a l’escenari i acabarà la seva actuació amb el tradicionals versots que, en aquesta ocasió, seran sobre cultura i educació.

A continuació, Toni Poch entrevistarà a Jesús Viñas. Durant la conversa, aquests dos referents de l’ensenyament a Terrassa exposaran les seves idees sobre com ha de ser l’ensenyament, una de les eines estratègiques de qualsevol país, en la República Catalana.

Un cop acabada la conversa, els Minyons de Terrassa aixecaran uns pilars i després impartiran, per a tots els infants de la Plaça que ho desitgin, un taller de castells. Aquesta estona, que s’amenitzarà amb música, serà d’activitat a peu de carrer i participativa. Hi haurà una parada de Terrassa per la Independència de venda de marxandatge, amb els lots oficials de la Via Lliure (samarreta, punter, xapes i domàs) com a producte estrella. S’oferirà l’opció d’inscriure’s a la Via Lliure allà mateix. Hi haurà alguns articles de marxandatge, com ara estelades i alguns altres, que es distribuiran sense cap cost.

Quan els Minyons acabin Òscar Intente recitarà alguns poemes de poetes catalans. Aquest actor ja ha muntat diversos espectacles basats en la poesia catalana i en aquesta ocasió escollirà poemes adients per a l’eix que s’està tractant.

Per acabar l’acte Jordi Sànchez, president de l’ANC, farà un parlament en nom de l’Assemblea. Un cop acabat el parlament, entre tots, tant organitzadors, com participants i públic, farem el punter.

L’acte serà conduit per Francesc Muntada, del secretariat de Terrassa per la Independència-ANC.

Anuncis

One Comment Add yours

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s