Terrassa per la Independència-ANC convoca una reunió de voluntaris oberta a la ciutat

on

on-tot-comenc3a7a-logo

Terrassa per la Independència-ANC posa en marxa el seu pla de treball per als propers set mesos amb l’objectiu de guanyar la independència a Terrassa. Per això convoquem a totes les persones que es vulguin comprometre d’alguna manera a lluitar per aquesta causa colze a colze amb la gent de l’Assemblea a una trobada de voluntaris el divendres 20 de març a les 19 h a l’Ateneu Terrassenc (Passeig del Vapor Gran, 39, passatge B).

Les tasques que ens disposem a realitzar són molt variades i admeten diferents graus de dedicació i diferents qualitats personals dels qui les portin a terme. Amb els voluntaris de què hem disposat fins ara no n’hi haurà prou. És un fet que la capacitat d’influència social que té l’Assemblea és proporcional a la quantitat de voluntaris que té sobre el terreny. Així, guanyar la independència o no guanyar-la pot dependre d’aquest factor, així de senzill. Pot passar que certes tasques a fer dintre de la nostra territorial no puguin ser ateses per falta de recursos humans. A Terrassa hem de fer els deures que ens pertoquen, que és aconseguir que la independència guanyi a la nostra ciutat. Si cada municipi compleix la seva part ja haurem guanyat.

Poster On tot comença

Ara sí que ha arribat l’hora de la veritat, en què ens ho juguem tot. Permetrem que els esforços dels tres anys de l’ANC no arribin a bon port? Tu, que ja has treballat amb nosaltres, deixaràs la feina a mitges? Permetràs que el que has fet fins ara no arribi a donar el fruit esperat, ara que el tenim més a prop que mai? I tu, que simpatitzes amb nosaltres o que fins i tot pagues la quota de l’ANC, no t’afegiries a la gran família dels que perseguim aquest somni? És la nostra llibertat nacional el que està en joc, la causa més noble, l’objectiu més alt al que un poble pot aspirar.

El que hem fet entre tots aquests darrers tres anys no pot acabar en un emocionant vídeo recordatori. Ara el país et necessita més que mai! No vinguis sol, porta amics, companys i familiars. Cal donar l’última empenta per poder començar a construir un país nou, més lliure, més democràtic i més just socialment!

vc3addeo-on-tot-comenc3a7a

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s