Què és Indetàper o el que qualsevol pot fer per ajudar a guanyar la independència el 27S.

Fulletó Indetàper

Indetàper és una iniciativa de l’Assemblea Territorial de Sant Cugat (ANC) que Terrassa també ha fet seva i posa en pràctica. Conscients que moltes persones tenen dubtes sobre les conseqüències de la independència o sobre el procés de transició, posem a disposició de qualsevol que ho vulgui els nostres voluntaris experts per a aclarir aquests dubtes tot compartint una tertúlia.
La clau de l’èxit de la iniciativa i de la seva utilitat per augmentar el vot independentista és que persones ja convençudes tinguin la iniciativa de muntar una reunió amb familiars o amics que necessitin aquests arguments. Ho poden fer a casa seva, en un bar, o fins i tot al local de Terrassa per la Independència si fos necessari. A més, és una oportunitat de fer una acció puntual en favor de la causa independentista per a persones que no es poden permetre treballar de forma més constant i organitzada.
L’altra cosa que demanem és que feu la màxima difusió de la campanya i del full volant. Compartiu aquest post, si us plau!
Sol·liciteu una sessió a indetaper.txi@gmail.com o per qualsevol altre mitjà a l’abast (Facebook, Twitter o passant pel nostre local a Nord, 104, Terrassa).

2 comentaris Digues la teva

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s