El 9N a Terrassa

campanya-participa-2014_

Per poder participar en el 9N és essencial que us informeu del punt de participació que us correspon, ja que no són els col·legis electorals als quals aneu a votar habitualment. A Terrassa, són els instituts d’educació secundària. Les seves ubicacions les trobareu al mapa següent:

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=z0Pd1VUQmwxk.kIGqUVQWyPbQ

El punt de participació que teniu assignat depèn únicament de l’adreça que consta en el vostre DNI. No té res a veure amb el lloc que viviu en realitat o on esteu empadronats.

Per esbrinar-lo teniu tres opcions:

1. A l’enllaç http://www.participa2014.cat/onpucparticipar/

2. Trucant al 012.

3. Dirigint-vos a un dels punts d’informació. A Terrassa n’hi haurà a les seus de l’ANC-Terrassa, Òmnium i Centre Excursionista (vegeu mapa). També en un estand de l’ANC i Òmnium al carrer Major cada dia de 11 a 13 h i de 18 a 21 h.

Tarja de participació IES Terrassa

Si necessiteu ser acompanyats en cotxe al punt de participació diumenge envieu un missatge sol·licitant-ho a terrassa@assemblea.cat, o dirigiu-vos a un dels punts d’informació, o truqueu al 644324796.

Notes:

– El carrer de la Riba no surt a l’aplicatiu per un error (només entén Prat de la Riba). Si viviu en aquest carrer truqueu al 012, però quasi segur que us toca a l’IES Santa Eulàlia.

– Teniu un recull d’enllaços amb informació classificats a http://vocxi.assemblea.cat/2014/11/01/guia-practica-per-votar-el-9n-al-valles-occidental/

– Entreu al web participa9n.araeslhora.cat  i genereu un cartell amb el col·legi electoral que pertoca a la vostra finca. Imprimiu-lo i pengeu-lo per als veïns. Feu la màxima difusió d’aquesta adreça web.

Ara és l’hora - Punts de votació

– Participeu en la Marató telefònica 9N del 5 al 8 de novembre. Informeu-vos a http://vocxi.assemblea.cat/2014/11/05/participa-a-la-marato-telefonica-pel-9n/ o a http://marato9n.cat/public/

Marató 9N trucades.png

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s