Gràcies Terrassa!

Tots preparats!
Tots preparats!

Des del secretariat de Terrassa per la Independència – ANC us fem arribar el nostre agraïment per haver participat a la Via Catalana. També us volem demanar disculpes pels errors, mancances o defectes que s’han produït des de que vàrem començar al mes de juliol fins a la culminació final del dia 11. De totes maneres sapigueu que hem intentat fer-ho tant bé com hem pogut amb els mitjans dels quals hem disposat.

No solament hem estat presents en un fet històric, sinó que entre tots l’hem fet possible, ja que sense la participació pacient, pacífica i sobretot ordenada i disciplinada de tots plegats, no hauria estat possible unir les nostres mans des del riu de la Sénia fins al coll del Pertús.

Hem d’estar molt orgullosos del què som capaços de fer i organitzar com a poble. Que el 21% de la població d’un país, surti al carrer, molts d’ells es desplacin un munt de quilòmetres, caminin per les carreteres i s’uneixin en una llarga cadena solidària, inclusiva i diversa i a més amb alegria, és un esdeveniment mundial que no s’ha vist enlloc més.

De totes maneres, no us penséssiu pas que ja s’ha acabat tot. L’ANC ja té en marxa un nou repte, la campanya “SIGNA UN VOT PER LA INDEPENDÈNCIA” que, com alguns sabeu, a Terrassa ja hem encetat com a prova pilot. Pròximament s’engegarà a tot el Principat. Aquesta és una iniciativa que pot arribar a ser la veritable via catalana cap a la independència.

Un munt d’esforços, hores, patiments, esperes, cues i moltes coses més per un instant de felicitat col·lectiva a les  17.14 Catalunya ha passat la prova de foc. En algun moment no les teníem totes, però finalment hem reeixit. Ara sabem que som capaços de fer qualsevol cosa, com a poble, per obtenir la nostra llibertat. Per això comptem amb vosaltres en el futur.

 VISCA CATALUNYA LLIURE!  JUNTS FAREM EL SOMNI REALITAT!

Margarida Boada

Coordinadora de Terrassa per la Independència – ANC

Punt d'informació del Perelló
Punt d’informació del Perelló
La paella popular
La paella popular
Fent la digestió
Fent la digestió
Seguint el discurs de la Carme amb tecnologia de "darrera generació"
Seguint el discurs de la Carme amb tecnologia de “darrera generació”
El Delta des de l'ermita de Sant Cristòfol
El Delta des de l’ermita de Sant Cristòfol
Pilar de 4 a l'avnec dels Esquirols (E. Badiella)
Pilar de 4 a l’avnec dels Esquirols (E. Badiella)

 

Pilars a l'Ordal (E. Badiella)
Pilars a l’Ordal fent una estelada (fixeu-vos en el globus blau) (E. Badiella)

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s