Com inscriure’s a la Via Catalana des de Terrassa

facebook_02

Dimarts passat Terrasa per la Independència-ANC va presentar a la ciutat la Via Catalana, la cadena humana que l’ANC està organitzant per la propera Diada. Ja deveu saber que tindrà lloc al llarg de l’antiga Via Augusta, és a dir, les carreteres N-340 i N-II. Segur que us interessa saber com ho podeu fer per participar-hi.

Primer de tot, dir-vos que la Via Catalana s’ha concebut bàsicament per aconseguir cridar l’atenció de la comunitat internacional, i el seu èxit polític es basarà en el seu èxit logístic. Això vol dir que és absolutament prioritari aconseguir la continuïtat de la cadena en tota la ruta. Aquesta fita s’aconseguirà no només obtenint 400.000 participants, sinó fent que aquests siguin prou disciplinats per acudir al lloc que se’ls assigni i no improvisar. Per tot això és indispensable que feu una inscripció reglamentària. Per altra banda, ja us avancem que es pensa fer una gigafoto, és a dir, una foto contínua de tota la cadena, la més llarga feta mai, on cadascun dels participants s’hi podrà trobar. Teniu tots els detalls a http://via.assemblea.cat.

Via Bàltica
Via Bàltica

 Ara sí. Hi ha diverses maneres d’inscriure’s:

  1. Individualment o en grups de fins a 5 persones que volen anar per lliure. Us inscriviu vosaltres mateixos a http://via.assemblea.cat/inscripcions. Podeu escollir el tram en la cadena. Si més endavant voleu canviar, sempre podeu cancel·lar la vostra inscripció i fer-ne una altra (sobretot, no deixeu dues inscripcions fetes).
  2. Col·lectivament (en grups més grans de 5 persones que volen anar pel seu compte). Això ho heu de fer a través de TxI a l’adreça següent:

https://docs.google.com/forms/d/1mXEslGaaC6v4rpxnFkkxM4uxa7pbL3ZExKKETmPowY8/viewform

Opció “Inscriure un grup que no representa cap entitat de Terrassa”

3. Individualment o en grup per afegir-vos al grup de Terrassa per la Independència. L’adreça d’inscripció és la mateixa:

https://docs.google.com/forms/d/1mXEslGaaC6v4rpxnFkkxM4uxa7pbL3ZExKKETmPowY8/viewform

Opció “Inscriure una persona a títol individual o grup petit per anar amb altra gent de Terrassa”

Portada del formulari d'inscripció
Portada del formulari d’inscripció

És molt important que feu el boca orella entre els vostres familiars i amics per arribar a gent que altrament no hi aniria i confegir grups el més nombrosos possibles. Si pertanyeu a una entitat, és possible que ella mateixa organitzi la participació en la cadena, i també us hi podeu dirigir. Properament informarem de les entitats que hi col·laboren.

En el mateix formulari d’inscripció hi ha més informació. Per dubtes que encara no pugueu resoldre, escriviu a viacatalana.txi@gmail.com.

Visca Catalunya lliure!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s