Gran èxit de la inauguració del nou local de l’ANC-Terrassa

el

 

L'altra vorera estava igual durant els parlaments. Foto: Montse Carro
L’altra vorera estava igual durant els parlaments. Foto: Montse Carro

El nostre nou local ja està inaugurat. L’acte va tenir una gran assistència de públic i presència de mitjans de comunicació. La presentació va ser a càrrec d’Àngels Closa, i hi van intervenir Carme Forcadell (presidenta de l’ANC) i Margarida Boada (coordinadora-presidenta de l’ANC-Terrassa). Els parlaments es van poder seguir des del carrer gràcies a l’amplificació de so instal·lada a aquest efecte.

Vegeu-ne les cròniques:

http://www.naciodigital.cat/latorredelpalau/noticia/33723/carme/forcadell/abans/independentistes/democrates

http://www.terrassadigital.cat/detall_actualitat/?id=22129&key=12506a6af850207a76cb80515113c00f#.U7BT4Pl_sz5

http://terrassainforma.com/2014/06/lassemblea-nacional-de-catalunya-inaugura-nou-local-terrassa/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Portada Diari de Terrassa

 

Crònica Diari de Terrassa

Crònica Diari de Terrassa

 

 

Crònica NewT
Crònica NewT

 

Foto: Montse Carro
Foto: Montse Carro

Frases de Carme Forcadell:

“Per primer cop en 300 anys tenim l’oportunitat històrica d’aconseguir la independència”.

“Si podem aconseguir la independència és perquè moltes persones que ara són independentistes són gent que ha vingut de l’Estat espanyol”.

La consulta no està guanyada, l’hem de treballar i convèncer als indecisos. Ens costa arribar molt a aquesta gent, i els necessitem per fer un nou país més just, democràtic i digne”.

“Tenim dos milions de vots, però encara ens falta mig milió”.

“Si cada independentista convenç un indecís, ja ho tenim fet”.

“…a part de la població que són dels nostres, com els votants socialistes o d’ICV, que ens han ajudat a construir aquest país, a construir Terrassa amb el seu esforç i treball. Ells són dels nostres i els necessitem. Sense ells no ho farem”.

“Aquí no hi sobra ningú, es parli la llengua que es parli, es vingui d’on es vingui i se senti com se senti”.

“No anem contra ningú. El nostre adversari és l’Estat espanyol perquè no ens deixa fer la consulta però nosaltres volem ser amics del poble espanyol, de fet, la majoria de catalans tenen família i amics a Espanya i nosaltres volem que, un cop independents, es mantinguin els llaços culturals, familiars, lingüístics i comercials amb ells”.

“És català qui en vol ser, perquè no volem un país de renúncies, ens podem sentir d’on vulguem, només hem d’estar units en aquest projecte de futur”.

“És un projecte de voluntat i social, basat en la ciutadania. És català qui ho vol ser”.

“La independència no és el súmmum, és només el mitjà per aconseguir un estat millor, i si no ho fem bé serà responsabilitat nostra, de la ciutadania”.

“Aquest és un projecte que se sustenta en la democràcia de base per això el nostre programa fa por, perquè és la unitat de tot un poble, i aquesta unitat ens portarà a la independència”.

“No hem de caure en provocacions, no insultar a ningú, perquè tots els pobles són dignes i mereixen un respecte. A més, aquesta és l’estratègia del Govern espanyol, i la nostra és no caure-hi”.

“Abans que independentistes, som demòcrates”.

“Hem d’apostar per crear un projecte social democràtic i d’oportunitats, i aquest és el missatge que hem d’explicar en ciutats com Terrassa, a comarques com el Vallès”.

“És el moment de deixar a una banda els interessos partidistes i posar-se al servei del país”.

“Si no fos possible una consulta, des de l’Assemblea donarem el vist-i-plau i tot el suport a qualsevol camí democràtic i pacífic que es proposi des del Parlament”.

“Si ho fem bé, aconseguirem l’honor més gran que un poble pot obtenir: la seva llibertat”.

Foto: Montse Carro
Foto: Montse Carro

Frases de Margarida Boada:

“…volem prendre distància i fer-nos conscients de tot el que hem caminat. Per una vegada volem sentir-nos orgullosos de nosaltres mateixos”.

“Voldríem que el màxim nombre d’entitats signessin un Compromís de suport a la consulta que hem elaborat a l’ANC”.

“Fem una crida als terrassencs a participar en els actes de la Diada, començant per la concentració del matí al Raval, davant de l’Ajuntament, per demanar que es faci la consulta el 9 de novembre”.

“És molt important que tothom que participi a la V de Barcelona s’hagi inscrit prèviament. És l’única manera d’assegurar una ocupació uniforme. Nosaltres proporcionarem tota mena de facilitats als terrassencs per a què ho facin”.

“L’èxit de participació a la V pot ser determinant perquè es faci la consulta el 9 de novembre. Dintre d’una situació de prohibició de la consulta en què els partits que li donen suport hauran de desacatar la legalitat espanyola, aquests necessitaran estar molt segurs del suport popular”.

“Als no independentistes jo els diria que s’informin. No pot ser que només tinguin informació d’una de les opcions. Que encara que legítimament votin no per adhesió sentimental a Espanya o pel que sigui no tinguin por del que pugui passar si guanya el sí. La independència serà bona per tothom”.

“La independència només depèn de nosaltres, però la hem de merèixer; si aguantem fins el final, si estem disposats a fer sacrificis per tenir-la, la tindrem. Si no, és que encara no estem madurs com a poble i no la mereixem”.

Foto: Montse Carro
Foto: Montse Carro
Fot: Montse Carro
Fot: Montse Carro

El local estarà obert cada dia de 6 a 8 de la tarda i vol ser un punt de referència del món independentista a la ciutat. S’hi pot anar a demanar informació, comprar marxandatge, contactar amb l’assemblea territorial per col·laborar o simplement socialitzar-es amb altres independentistes.

Deixa un comentari